03 312 19 80 info@deltaelectro.be

Inbraakbeveiliging naar uw wensen voor woningen, winkels en bedrijven

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u graag in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Het doel van elektronische beveiliging is: detecteren van een inbraak of poging daartoe, signaleren, registreren en doormelden aan een meldkamer en/of naar een mobiele telefoon.

Er zijn verschillende vormen en combinaties mogelijk van contacten en detectie: sensoren op deuren en ramen, bewegingsdetectoren, glasbreukdetectie en buitendetectie.

Elke installatie bestaat uit een klavier en verschillende detectoren gekoppeld aan een binnen- en/of buitensirene, dit eventueel met de integratie van brand-, water-, CO- of gasdetectie.

Het is ook mogelijk om een paniekknop te installeren. Dit overvalalarm waarschuwt direct de betreffende autoriteiten.

Op uw specifieke wensen kunnen wij het inbraaksysteem zo programmeren dat u verschillende beveiligingszones apart kunt activeren of deactiveren (Dag- en nachtstand).

Onze gespecialiseerde 24-uurs service en onderhoudsafdeling staan borg voor de continuïteit van alarminstallaties die bij ons in onderhoud zijn. Uiteraard zijn we een erkend beveiligingsbedrijf, en kunnen we de geleverde installatie certificeren met het INCERT keurmerk.

Het is ook mogelijk om verschillende alarmsystemen op verschillende locaties van op één plaats te beheren.

 

Wilt u meer informatie en/ of een goed doordacht beveiligingsplan voor uw locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475 714 760 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.