03 312 19 80 info@deltaelectro.be

Brandbeveiliging redt levens en beperkt schade

Het installeren van een brandmeldinstallatie in een gebouw heeft tot doel een begin van brand in een zodanig vroeg stadium te signaleren, dat het bestrijden hiervan tijdig kan plaatsvinden en maatregelen kunnen worden getroffen om mens, dier en inventaris veilig te stellen waardoor ongevallen en/of schade ten gevolge van brand worden beperkt.

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. We zorgen ervoor dat de projectering klopt op basis van geldende normen en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Elk bedrijf of woning is anders, elke ruimte vraagt een eigen vorm van brandbeveiliging. Het aanbod in detectiesystemen en oplossingen is daarom zeer divers. Wij adviseren u graag hierin.

Branddetectiesystemen: Er zijn verschillende systemen met elk een eigen toepassing. Zo zijn er optische, thermische en CO2 melders.

Evacuatie alarm: In combinatie met branddetectie kan ook een ontruimingsalarm worden geïnstalleerd. Samen met een handmelder kunnen ter plekke direct de nodige procedures in werking worden gezet.

Brandmeldcentrale: Het brandmeldsysteem kan aangesloten worden op de regionale alarmcentrale of particuliere alarmcentrale om de hulpdiensten te waarschuwen.

Preventief onderhoud en beheer: Laat regelmatig – zeker jaarlijks – uw brandmeldsysteem controleren. Doet elke melder het nog? Is het detectieplan nog up-to-date? Voldoet het systeem nog aan het programma van eisen conform de actuele situatie van de ruimte? Belangrijk voor uw veiligheid.

 

Wilt u meer informatie voor uw locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475 714 760 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen