03 312 19 80 info@deltaelectro.be

Camerabewaking zet alles scherp op beeld

Een vakkundige installatie van camerabewaking kenmerkt zich door keurig netjes weggewerkte kabels en een haarscherp beeld.

Door de technische ontwikkelingen is er ook op het vlak van camerabewaking veel mogelijk. Digitale HD beelden geven een haarscherp beeld en ongekende zoom-mogelijkheden. Zo ver zelfs dat u kentekenplaten van afstand goed kunt lezen.

Door ’s nachts gebruik te maken van infraroodbeeld houdt u ook in het donker zicht op wat er gebeurt in en om uw huis of bedrijf. Beschikt u over een analoog camerasysteem? Dan kunnen wij deze met behoud van bestaande bekabeling omzetten naar een eigentijds digitaal camerasysteem.
Geavanceerde camerasystemen maken gebruik van motiondetectie ofwel bewegingsdetectie op basis van content analyse. Zodra er een essentiële verandering in het beeld optreedt, geeft het systeem alarm.

Er is ook de mogelijkheid om het beeld van uw camera’s op uw mobiele telefoon te streamen. Zo heeft u 24/7 direct zicht op wat uw camera’s registreren.

Monitoring voor een veilig gevoel

Camerabewaking wordt ingezet voor uiteenlopende doeleinden. Voor elk doel geldt dat het draait om uw persoonlijke veiligheid of die van uw medewerkers. Door het opnemen van camerabeelden beschikt u tevens over bewijsvoering. Het terughalen van de beelden geeft een compleet beeld van wat er heeft plaatsgevonden.

Diefstal/inbraak: Een camera dwingt een inbreker om twee keer na te denken voordat hij überhaupt het lef toont om binnen te dringen en waardevolle goederen te ontvreemden.

Vernieling: Soms is de grootste schade niet de diefstal zelf, maar de schade die bij de inbraak gemoeid is. Naast de preventieve werking kunnen de beelden ook van pas komen als bewijslast naar de autoriteiten en verzekering.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475 714 760 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen