03 312 19 80 info@deltaelectro.be

Delta Electro Security Systems bvba

De voorbije jaren heeft DESS naam gemaakt als een bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en een uitmuntende service. Wij zijn dan ook al bijna 25 jaar actief in deze sector.

Ons doel: service en kwaliteit

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten passende oplossingen bieden in beveiliging. Of u nu als particulier uw woning wilt beveiligen door middel van detectoren en/of een moderne camerabewaking of als ondernemer op zoek bent naar toegangscontrole of meldkamerdiensten, wij adviseren, installeren en bieden service volgens de hoogste standaard. Profiteer van onze ervaring.

Niet de goedkoopste

Wij willen geen reclame maken met het feit dat wij de goedkoopste zijn. Zo schrikken we misschien een aantal potentiële klanten meteen af maar u zal het met ons eens zijn dat bedrijven die roepen dat zij tegen de laagste prijzen leveren, bijna altijd bezuinigen op kwaliteit en service. En die 2 zaken zijn net onze troeven. Wij willen u juist extra service bieden, zoals de modernste en betrouwbaarste systemen, persoonlijke begeleiding, advies en een 24/7 service. Wij staan dus ook buiten de kantooruren klaar voor onze klanten.

Onze diensten: Inbraakbeveiliging – toegangscontrole – camerabewaking – branddetectie

REFERENTIES

 

Wij melden u graag dat dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie een uitgebreid klantenbestand hebben met heel wat tevreden klanten zowel in de particulieren sector als winkels, KMO’s, scholen, banken enz.

Delta Electro is actief in verschillende sectoren zoals bv. de bouw, de banksector, de diamantsector, de textielsector, enz. bekijk hier onze referenties.

Wie weet, misschien wordt u in de toekomst wel één van onze tevreden klanten die met een gerust hart van huis kan weggaan.