03 312 19 80 info@deltaelectro.be

Regel eenvoudig wie er wel en niet binnen komt

Met een toegangscontrolesysteem controleert en regelt u de toegang tot uw woning, gebouw of delen daarvan. Op deze manier kunt u bepaalde (groepen) mensen toegang geven tot die delen van uw woning, gebouw of kantoor waar u dat wenst. Daarnaast wordt natuurlijk ook geregistreerd wie wanneer in welke ruimte is geweest.

Er zijn steeds meer manieren van toegangscontrole. Of het nu met een codepaneel, een kaartlezer of een voorhoudlezer (contactloos is, diverse systemen zijn mogelijk.

Tijds-en-aanwezigheidsregistratie: Toegangscontrole geeft u ook inzicht wie er op een specifiek moment aanwezig was of is in een bepaalde ruimte. Informatie die goed van pas kan komen of zelfs van levensbelang kan zijn bij calamiteiten.

Tijdschema’s: U kunt toegangscontrole ook reguleren op basis van bepaalde tijdvakken. Dit geeft u de mogelijkheid om de toegankelijkheid van ruimtes van tijd tot tijd in te stellen.

Alarmering: Naast geautoriseerde toegang kan hetzelfde systeem ook ingesteld worden om alarm te slaan wanneer er iets mis is. Bijvoorbeeld wanneer een ruimte niet goed wordt afgesloten of te lang open staat.

Er zijn mogelijkheden te over, wij bekijken graag samen met u wat voor u de meest opportune oplossing is op vlak van toegangscontrole.

 

Wilt u meer informatie voor uw locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475 714 760 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen